نکات طراحی وب

نکات طراحی صفحه


صرف نظر از میزان آشنایی شما در استفاده از کد HTML، تصاویر و انیمیشن ها، برای استفاده از این ابزارهای مفید، باید توجه دقیقی به چگونگی طراحی صفحات وب خود داشته باشید. همانطور که در قبل گفته شد، این مسئله به همان اندازه اهمیت دارد که متوجه می شوید که طراحی صفحه سریع تر مزایای زیادی نسبت به ایجاد یک صفحه نمایش خوب دارد. راهنمایی های زیر به شما کمک می کند تا بیشتر از تصاویر خود استفاده کنید و به شما اجازه ایجاد صفحات وب منطقی سازمان یافته و کاربر پسند را می دهد.

1. بخش های مهم را در بخش بالایی قرار دهید

یکی از کلید های طراحی صفحه وب موفق، قراردادن متن و تصاویر مهم در بالای صفحه است. تمام اطلاعات قابل توجه برای کاربران باید بدون پیمایش به پایین صفحه قابل دسترس باشد و باید به شیوه ای منطقی و آسان به کار گرفته شوند. به عنوان مثال، در هاست سیک، مهمترین کارایی سایت ما بخش جستجو هاست است که برای کاربران در صفحه اول، در بالای صفحه قرار دارد. اطلاعاتی که باید در بالای آن نگهداری شوند عبارتند از نام سایت، لوگو سایت و هر بخش از محتوا یا صفحاتی که شما مایل به تبلیغ آنها هستید. به یاد داشته باشید، این ها بخش هایی از سایت شماهستند که کاربران شما برای بار اول باید آن ها را ببینند، بنابراین با دقت برنامه ریزی کنید، زیرا در دنیای اینترنت، اولین تاثیر برای مدت طولانی در ذهن کاربر می ماند.

2. حتما متن را قابل خواندن کنید.

امروزه در بسیاری از وب سایت ها، ترکیبی از متن و تصاویر بسیار شایع است و یک راه خوب برای به حداکثر رساندن استفاده از هر یک از فضاهای موجود در صفحه وب شما می باشد. بسیار مهم است که اطمینان داشته باشید که تمامی متن هایی که با تصاویر ترکیب شده اند، توسط کاربران قابل خواندن هستند. شاید بهترین راه برای رسیدن به این هدف این باشد که از متن ها با رنگ متضاد و تصویر استفاده کنید و تصویر پس زمینه را تضعیف کنید. با تارشدن تصویر پس زمینه، در واقع اثر بخش مشخصی از تصاویرایجاد می شود که مشخص می کند متن است و بنابراین بیشترین استفاده را از تصویر و متن می کنید. علاوه بر این، این تاکتیک همچنین کمک می کند تا اندازه این تصاویر ترکیبی را کاهش داده و صفحه خود را سریعتر بارگذاری کنید.

3. ایجاد لایه های شبکه

هنگام طراحی صفحه، ایده خوبی است که صفحه خود را یک بار ایجاد کنید و آن را به عنوان یک فایل ذخیره کنید. اگرچه فایل به نسبتی بزرگ می شود اما به شما این امکان را می دهد تا درک بهتری از صفحه و طراحی خود داشته باشید. پس از اینکه صفحه خود را آماده کردید، یک لایه به بالاترین لایه با استفاده از یک برنامه گرافیکی اضافه کنید و آن را شفاف کنید. بعد، بلوک ها یی را در گوشه های آن با استفاده از یک رنگ علامت گذاری کنید. این بلوک ها نقش راهنما را انجام می دهند، پس از آن می توانید تصاویر زیرین را تغییر دهید. این لایه به شما کمک می کند صفحات خود را سازگار نگه دارید و همچنین برای صفحات پویا بسیار مفید هستند.

4. اجتناب از ستون های عریض متنی

هنگام طراحی صفحات وب ، بهتر است از بلوک های متن، از حاشیه تا حاشیه استفاده نکنید، که فضای بسیار زیادی را در بر می گیرد و می تواند خوانندگان را خسته کند و بازدید کننده را از خواند متن باز نگهدارد. در عوض، داستانه ویا متن های بلند را در ستونهای عمودی باریک قرار دهید. همچنین سعی کنید از قرار دادن ستون های عمودی در کنار یکدیگر اجتناب کنید، زیرا خواننده را به بالا و پایین صفحه حرکت می دهد.

5. استفاده از زیر مجموعه ها

به منظور اجتناب از بلوک های متن بزرگ، متن را به بخش های کوچکتر تقسیم کنید. با این روش اطمینان حاصل می کنید که صفحات شما در کنار زیبایی لذت خواندن بیشتری برای کاربران دارند. دسته بندی ها همچنین خوانندگان را قادر می سازند بخش های خاصی از محتوا را که به آنها علاقه بیشتری دارند را انتخاب کنند، نه اینکه در بلوک های بزرگ متنی به دنبال آن بگردند.
بازگشت به لیست وب مستر ها